Kickstarters. Impactmakers. Fixers | door vandaag te verbinden, zorgen we voor de vernieuwing van morgen

ERAC is hét bepalende adviesbureau voor regionale ontwikkeling door middel van Europese samenwerking. Hulp nodig bij een complex maatschappelijk vraagstuk? Wij regelen het. Samen met 65 adviseurs helpen wij overheden, kennisinstellingen en bedrijven met grote uitdagingen op het gebied van regionale economie, de energietransitie en Europa. Dit doen we altijd met een ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit. 

Experts in ‘verder brengen’

Naast de zichtbare uitdagingen schuilen er ook veel onzichtbare uitdagingen in grootschalige projecten, vraagstukken of samenwerkingen. Dat vraagt om een breed palet aan specialiteiten en de broodnodige ervaring. ERAC weet precies hoe je deze uitdagingen in kaart brengt en omzet in vooruitgang. Bezoek onze website www.erac.nl voor meer informatie of ons trackrecord. 

Ruim baan maken voor jouw ambitie

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats of wil je jouw carrière een kickstart geven? Stroop jij graag je mouwen op, ben je ambitieus en krijg jij hoe dan ook elke klus geklaard? Werk je graag aan de toekomst van de wereld én aan die van jezelf? Kijk dan eens op: https://erac.nl/over-erac/werken-bij/