In het collegejaar 2021-2022 wordt Studievereniging BOW bestuurd door het XXXe bestuur.

V.l.n.r: Sarah de Jonge, Nienke Baltussen, Titia van Vucht, Fabio Berisha, Wouter van Houting

Voorzitter 2021-2022: Titia van Vucht

Hoi!

Ik ben Titia en ik ben 20 jaar oud. Mijn thuisthuis ligt in het gezellige Breda in Brabant maar ondertussen woon ik alweer 2 jaar in het ontzettend mooie Nijmegen. Ik mag het aankomende jaar de rol van voorzitter vervullen binnen het bestuur van BOW. Deze functie houdt in dat ik zorg dat alles binnen het bestuur goed loopt en dat overal waar dat nodig is bijspring. Als je vragen hebt over BOW, of gewoon gezellig een praatje wil maken, mag je me altijd aanspreken! Ook kun je mij bereiken via voorzitter@bow-nijmegen.nl of bel mij gerust op 06-18726381.

Secretaris 2021-2022: Nienke Baltussen

Hoihoi!

Ik ben Nienke Baltussen, twintig jaar jong en ik kom uit het gezellige Gemert! Aankomend jaar mag ik de functie van secretaris uitoefenen bij studievereniging BOW Nijmegen. Ik beantwoord met liefde alle mailtjes en verstuur verjaardagmails. Daarbij maak ik de BOW beleeft en notuleer ik. Mochten jullie een keer een leuk idee hebben voor in de nieuwsbrief, een vraag/opmerking hebben of gewoon een keer gezellig een gesprek willen hebben, stuur dan een mailtje naar secretaris@bow-nijmegen.nl.

 

Penningmeester 2021-2022: Fabio Berisha

Hallo!

Ik ben Fabio Berisha, 21 jaar oud en kom uit oostelijke oord Winterswijk diep in de Achterhoek. Ik heb de eer om komend jaar de functie van penningmeester te mogen vervullen bij Studievereniging BOW. Ik zorg ervoor dat de boekhouding en overige geldzaken in orde zijn binnen de vereniging. Voor vragen over declaraties, facturen, commissiebegrotingen of overige zaken kun je mij mailen op penningmeester@bow-nijmegen.nl of telefonisch bereiken op 0681901067.

 

Commissaris Externe Betrekkingen 2021-2022: Sarah de Jonge

Dag allemaal!

Mijn naam is Sarah de Jonge, 19 jaar oud en ik ben afkomstig uit de prachtige stad boven de Waal: Arnhem. In het jaar 2021-2022 krijg ik de eer om de functie van commissaris externe betrekkingen te vervullen bij Studievereniging BOW. Jullie kunnen altijd contact met mij opnemen voor bijvoorbeeld een leuk (samenwerking)gesprek of promotie via onze sociale media kanalen! Je kan me dan bereiken via extern@bow-nijmegen.nl of bel me gerust op 0610248753.

 

Commissaris Interne Betrekkingen 2021-2022: Wouter van Houting

Hoi!

Mijn naam is Wouter van Houting en dit jaar zal ik de Commissaris Interne Betrekkingen van onze studievereniging zijn. Ik ben twintig jaar oud en ik ben afkomstig uit Nistelrode. Ook wel de parel van Brabant genoemd (door andere mensen uit Nistelrode). Maar ik woon nu al een tijdje in het prachtige Nijmegen. Als intern zal ik me bezig houden met alle interne zaken rondom BOW. Dit houdt in dat ik onze fantastische commissies zal ondersteunen in het organiseren van leuke en gevarieerde activiteiten. Zonder hen zijn we als BOW nergens. Als je een vraag hebt over de commissies of over het activiteitenaanbod van BOW, kun je me bereiken via intern@bow-nijmegen.nl.