Menu Sluiten

Huidig bestuur

In het collegejaar 2020-2021 wordt Studievereniging BOW bestuurd door het XXIXe bestuur.

V.l.n.r: Josefa Janssen, Quirine Ganzeboom, Tom van den Berg, Else de Jong & Lars van den Brink

Voorzitter: Tom van den Berg

Hoi BOW'ers!

Mijn naam is Tom van den Berg, ik ben 22 jaar oud en vierdejaarsstudent Bestuurskunde. Mijn thuisthuis ligt in het Limburgse Helden, maar ik heb geen 'vlaai' op de tong: ik ben geboren tussen de windturbines en akkers van de Flevopolder. Dit jaar heb ik de eer om voorzitter te mogen zijn van de mooiste studievereniging van Nijmegen. Als voorzitter ben ik 'het gezicht van de vereniging' en zal ik dus mijn uiterste best doen om BOW zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in en buiten Nijmegen. In interne zin ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de goede samenwerking tussen alle bestuursleden.
Als je vragen hebt of gewoon zin hebt in een gezellig praatje, schroom dan vooral niet om me aan te spreken of te mailen op voorzitter@bow-nijmegen.nl!

Secretaris: Josefa Janssen

Hee allemaal!

Mijn naam is Josefa Janssen en ik kom uit het nabije Elst. Ik ben 19 jaar, derdejaarsstudent bestuurskunde en dit jaar secretaris van Studievereniging BOW. Schrijven is een van mijn hobby’s, dus dit jaar kan ik helemaal mijn ei kwijt: onder het secretariaat vallen namelijk de interne en externe correspondentie, notuleren en administratie. Naast schrijven houd ik ook veel van reizen. Ik kijk dan ook erg uit naar alle uitstapjes die we dit jaar met BOW hopen maken, zoals het BOW-weekend en de studiereis. Ik ben ervan overtuigd: we gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken!

Penningmeester: Lars van den Brink

Hoi!

Ik ben Lars, 20 jaartjes jong en kom uit het mooie Twello. Ik woon nu al meer dan twee jaar op kamers in Nijmegen. Nadat ik de eerste twee jaar van Bestuurskunde heb afgerond, is het nu tijd voor een bestuursjaar bij de leukste vereniging van Nijmegen. Ik bekleed de functie van penningmeester en ben dus verantwoordelijk voor de financiën van BOW. Als je ergens vragen over hebt, spreek me dan gerust een keer aan of stuur een appje naar 06-25427685 of mail naar penningmeester@bow-nijmegen.nl!

Commissaris Externe Betrekkingen: Else de Jong

Hoi lieve BOW'ers!

Mijn naam is Else de Jong, ik ben 19 jaar oud en tweedejaarsstudent Bestuurskunde. Ik kom uit het mooie Friesland, maar woon nu al een jaartje in onze prachtige stad aan de Waal. Dit jaar ga ik de functie van Commissaris Externe Betrekkingen vervullen in het XXIXe bestuur van Studievereniging BOW. Ik houd me voornamelijk bezig met de sponsoring van BOW en onderhoud het contact met alle externe organisaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de promotie en de sociale media van de vereniging. Neem dus vooral een kijkje op onze Instagram @bownijmegen of abonneer je op ons YouTube-kanaal! Ben je nieuwsgierig naar wat ik doe of heb je een vraag? Spreek me dan gerust aan of mail naar extern@bow-nijmegen.nl!

Commissaris Interne Betrekkingen: Quirine Ganzeboom

Hee hallo daar!
Mijn naam is Quirine Ganzeboom, ik ben 21 jaar en kom uit de mooie stad aan de Waal: Nijmegen. Al sinds het begin van mijn studietijd ben ik erg betrokken geweest bij Studievereniging BOW en heb ik veel leuke dingen beleefd. Dit jaar zal ik nog nét een beetje meer betrokken zijn, want ik mag de functie commissaris interne betrekkingen vervullen. Als commissaris interne betrekkingen zal ik middenin de vereniging staan, omdat ik mee bezighoud met alle commissies van BOW. Al die commissies organiseren een heleboel geweldige activiteiten: daar krijg ik echt energie van! Zie ik jou ook binnenkort in een commissie?
Mocht je verder nog vragen hebben, dan mag je mij altijd aanspreken of mailen op: intern@bow-nijmegen.nl