Menu Sluiten

Stage lopen bij een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken? | KWINK groep

KWINK groep is per 1 februari 2021 op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons stage willen lopen. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht en open team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie.

Wie zijn wij?
De maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten: dat is waar KWINK groep aan wil werken. We helpen publieke organisaties te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe. We zijn gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en strategische advisering. Hierbij focussen we ons op de thema’s duurzaamheid, digitale en fysieke infrastructuur, cultuur en media en nieuwe democratie.

Stage lopen bij KWINK groep
Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je werkt mee aan uitdagende en diverse opdrachten en projecten. Zoals de evaluatie van het Nederlands Instituut Beeld en Geluid, een advies over de uitrol van 5G of een onderzoek naar de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur.

Kom (digitaal) kennis maken
Op maandag 23 november om 16.00 organiseren wij een ZOOM-presentatie waarin we meer vertellen over stage lopen bij KWINK! Wij vertellen graag over ons werk en over hoe een werkweek als stagiair eruit kan zien. Geïnteresseerd? Meld je aan door een e-mail te sturen naar Lara Janssen via ljanssen@kwinkgroep.nl. Ook als je los van de presentatie meer wil weten over stage lopen bij KWINK groep, kun je contact met Lara opnemen.

Wie zoekt KWINK groep?
Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen/studie-ervaring:
• Je bent een masterstudent of hebt een bacheloropleiding afgerond.
• Je voelt je betrokken bij maatschappelijke thema’s en hebt een intrinsieke motivatie hier aan bij te dragen.
• Je bent analytisch sterk, zelfstandig en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ambitieus.
• Wij streven ernaar om de maatschappij zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en hechten daarom waarde aan een inclusief en divers team.

Dit bieden wij
Als stagiair bij KWINK werk je aan maatschappelijke vraagstukken. We introduceren je in ons netwerk en bieden je een inspirerende professionele omgeving met veel afwisseling in taken en werkzaamheden. Je schrijft mee aan offertes en rapporten, voert documentenstudies uit en neemt deel aan interviews. Daarnaast is er ruimte voor een eventuele afstudeeropdracht. Ook hebben we hebben een maandelijkse (digitale) activiteit en vier keer per jaar een studiemiddag. Wat we nogmeer te bieden hebben?
• Uitdagende projecten om aan mee te werken.
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
• Informele en persoonlijke sfeer (ook digitaal).
• Uitgebreide begeleiding bij je stage.
• Een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren
Je kunt solliciteren tot en met zondag 29 november. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

  1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
  2. Een eerste gesprek met onze adviseurs in de eerste week van december. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
  3. Een tweede gesprek met onze adviseurs op 10 of 11 december. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel (een casegesprek is ook een mogelijkheid). In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.
    Ben je enthousiast geworden? Mail je CV en motivatiebrief naar Tessa Beverdam via stage@kwinkgroep.nl. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen of te mailen!