Disclaimer: bij registratie voor dit evenement zal je naam worden geplaatst in de deelnemerslijst die op deze pagina zichtbaar is voor BOW-leden met een BOW-account.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass BMC: Wet inburgering

17 februari 2020 om 12:30 t/m 14:00

Beste BOW-masters,

Op 6 februari geeft BMC een masterclass aan bestuurskunde-masters met het onderwerp 'Wet inburgering'. In deze masterclass wordt de nieuwe Wet Inburgering besproken en de impact die dit heeft binnen gemeenten. De masterclass wordt gegeven door een adviseur die opdrachten doet bij gemeenten voor deze wet. Hij zal daarnaast aan de orde laten komen wat de rol is van een (beleids)adviseur bij zo'n nieuwe wet, wat wordt er van een adviseur verwacht, en nog veel meer.

Deze bestuurskundig relevante masterclass begint om 12:30 en eindigt om 14:00 in lokaal E. 2.61. De masterrichtingen Beleidsadvisering en Publiek Management hebben op dit moment geen college. Daarnaast is de masterclass volledig gratis. Een kans om een mooie aanvulling vanuit de praktijk te krijgen, zonder dat je colleges mist!

Wil je meer weten over het onderwerp? Klik dan hier: https://www.bmc.nl/actueel/de-nieuwe-wet-inburgering-wachten-is-geen-optie

Gratis