nieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

West Wing jongerendenktank

De aanmeldingen voor het West Wing 2021-2022 zijn open!

Hou jij je actief bezig met internationale vraagstukken? Ben jij een student of (young)professional, en gemotiveerd om je samen met anderen een jaar lang te werken aan een uitdagende beleidsvraag? Heb je altijd al het ministerie van Buitenlandse Zaken willen voorzien van gevraagd en ongevraagd advies? Meld je dan nu aan voor The West Wing, de officiële jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken!

Ook dit jaar is gekozen voor een divers aanbod aan beleidsvragen, met onderwerpen variërend van digitalisering, rechtsstatelijkheid, schuldenproblematiek en Global Health Security.

Heb je interesse om deel te nemen aan The West Wing en wil je graag meer informatie over het werk van de denktank? Meld je dan ook aan voor de digitale informatieavond op dinsdag 7 september van 19:00 tot 20:30! 

Aanmelden als tracklid bij The West Wing kan tot en met zondag 12 september, 23:59. Voor meer informatie over de beleidsvragen of de aanmeldingsprocedure, ga naar www.thewestwing.nl, bezoek onze socialmediakanalen of mail naar info@thewestwing.nl.