Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Vacature vrijwilliger bij United for All

Stichting United for All is op zoek naar enthousiaste studenten die een verschil willen maken voor kwetsbare groepen in Nijmegen!

Wie zijn wij?

United for All is een jonge stichting die als doel heeft om structurele oplossingen te bieden voor maatschappelijke problemen in Nijmegen. Zo wordt er momenteel een project opgezet om mensen met overgewicht en een laag inkomen gratis sport- en kooklessen aan te bieden. Hierbij wordt in samenwerking met andere maatschappelijke organisaties een probleem geanalyseerd, waar we vervolgens zo duurzaam mogelijk op in willen spelen. Daarnaast zijn we diverse andere maatschappelijke problemen en schrijnende situaties in kaart aan het brengen. Denk bijvoorbeeld aan dak- en thuislozen, slachtoffers van discriminatie, vluchtelingen en gezinnen in financiële problemen. Ook voor hen willen we zoeken naar duurzame oplossingen.

Dit bieden wij

Naast dat je veel voldoening zult halen uit deze vrijwilligersfunctie, biedt onze organisatie nóg meer, namelijk:

  • Je krijgt de mogelijkheid om te werken met kwetsbare groepen in Nijmegen en diens verhalen te horen. Uiteraard is dit een kans die je normaal niet snel krijgt;
  • Je krijgt gratis interne opleiding op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen en projectmanagement, die in samenwerking met diverse andere instanties zijn samengesteld;
  • Je bent van harte welkom bij leuke sociale activiteiten, speciaal voor onze vrijwilligers;
  • Je komt terecht in een jonge organisatie vol met enthousiaste (studenten)vrijwilligers van verschillende studierichtingen en -niveaus.
  • Je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen, iets wat hoog op onze prioriteitenlijst staat.

Wil je solliciteren of meer weten?

Meld je hier aan als vrijwilliger, of ga voor meer informatie naar www.unitedforall.nl!