Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Vacature traineeship ‘Talent in Huis’

Zoek jij een traineeship waarmee je maatschappelijke impact maakt? Binnenkort start de  nieuwe editie van Talent in Huis, hét nationale traineeprogramma van woningcorporaties!  Blijf op de hoogte van Talent in Huis en kom erachter waarom juist jij geschikt bent voor  dit traineeship. Volg ons op Linkedin en meld je aan voor onze nieuwsbrief voor  achtergrondverhalen van trainees en meer informatie over de trainingen. 

Een goed betaalde startersfunctie bij 3 topwerkgevers 

Je werkt in anderhalf jaar bij drie verschillende woningcorporaties. Aan het einde van het traineeship  weet jij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Werk je graag bij een grote club in de hoofdstad?  Of kom jij tot je recht in een hecht team bij een kleine organisatie met korte lijnen? Je ervaart het  tijdens je eerste echte baan, die je bovendien een mooi starterssalaris oplevert.  

Directe impact en complexe vraagstukken: duurzaamheid, communities, data & zorg 

Hoe bouwen we in een kwetsbare buurt in Amsterdam-West een community waarin bewoners  elkaar ondersteunen? Hoe kunnen we big data inzetten om de wachtlijsten voor betaalbare  woningen terug te dringen? Wat is ervoor nodig om onze studentencomplexen in 2030  energieneutraal te maken? Elk half jaar bijt jij je vast in uitdagende vraagstukken en werk je in rollen  als junior adviseur, projectmedewerker of gebiedscoördinator aan issues die er echt toe doen. 

Persoonlijke begeleiding in een professioneel traineeprogramma 

Samen werken we aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want om impact te kunnen  maken, heb je skills en begeleiding nodig. Samen met je mede-trainees volg je een bewezen  trainingsprogramma van meer dan vijftig dagdelen, met aandacht voor inhoudelijke thema’s als  duurzaamheid en vastgoedsturing, skills als creatief werken en scenarioplanning én veel aandacht  voor persoonlijke en teamontwikkeling.  

Wie ben jij? 

• Je bent HBO/WO-afgestudeerd  

• Je hebt max 2 jaar werkervaring 

• Je bent bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling 

• Je krijgt energie van het oplossen van (maatschappelijke) vraagstukken en wil leren hoe je daarbij creativiteit inzet. 

• Je hebt zin om aan de slag te gaan in een  topprogramma, samen met generatiegenoten, in een sector met impact! 

Getriggerd?  

Solliciteer vanaf 31 augustus via de website! En reserveer de selectiedagen op 9 en 16 november in je agenda. De trainingen beginnen in december, en in januari 2022 start jouw corporatie avontuur.