Vacature trainee MKW-programma

Tot 14 maart kunnen afgestudeerden met max. 3 jaar werkervaring solliciteren voor een plek als trainee in het MKW-programma, het meest originele traineeprogramma van woningcorporaties.

Wat is dan MKW? Dat zijn corporaties met gemiddeld 2700 woningen. Dat klinkt veel, maar noemen we in de wereld van het wonen ‘klein en middelgroot’. Hier gaan trainees de kracht van klein ervaren. Een werkomgeving met gemiddeld 25 collega’s waar de trainee profiteert van korte lijnen, persoonlijk contact en snelle besluitvorming. Dat klinkt goed toch?! De trainee staat niet alleen dicht bij het vuur, ook gaan ze daadwerkelijk het verschil maken én zien!

Verschillende corporaties uit heel Nederland bieden 7 veelbelovende starters de kans om in anderhalf jaar bij twee werkgevers tegelijkertijd én is de directeur hun directe collega en sparringpartner.

Interessante opdrachten en een grote diversiteit aan taken liggen klaar, waar ze graag de frisse blik en enthousiaste inzet van de millennial op zien! Ze gunnen de trainee daarbij een uitgebreid en bewezen ontwikkelprogramma (van de makers van Talent in Huis). Én, heel bijzonder, de directeuren van de corporaties stappen daar zelf ook in. Waarom? Omdat ze geloven dat generaties van elkaar kunnen leren en samen vernieuwende impact kunnen maken met als doel ‘zoveel mogelijk mensen met een fijn (t)huis in een leefbare buurt in een gezonde samenleving’.

https://mkw-platform.nl/mkw-traineeprogramma/mkw-traineeship-lichting-2/

Solliciteren kan vanaf maandag 14 februari 12:00u.