Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Vacature: startend adviseur bij Haagse Beek Organisatieadvies

Ben je net afgestudeerd of studeer je deze zomer af, ben je resultaatgericht, analytisch, heb je affiniteit met de publieke sector en oog voor mensen? Dan zou dit wel eens jouw startfunctie kunnen zijn. Je bent rechterhand van de directeur en ondersteunt bij het reilen en zeilen van het bureau. Je krijgt een kijkje in de keuken van het adviesvak en leert dit vak stukje bij beetje in praktijk uitoefenen, waarbij wij jou helpen om je persoonlijke adviesstijl te ontwikkelen.
Ze vragen wel iets van je. Met hun opdrachtgevers staan ze aan de frontlinie van innovaties. Ze streven voortdurend naar het allerbeste. En dat doen ze altijd in de spotlights.

Hoe zij werken

Zij nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en streven naar de best mogelijke kwaliteit. Ze doen dat vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor de praktijk. Daarbij kiezen ze voor een ontwikkelingsgerichte benadering waarbij ze het maximale uit de organisatie halen en hun opdrachtgevers écht helpen met het maken van een volgende stap. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol. Centraal staat de dynamiek binnen publieke organisaties.

Interesse?

Stuur je motivatie in reactie op de vacature voor startend adviseur, jouw CV en recente cijferlijst naar Haagse Beek toe voor vrijdag 7 juni om 12.00 uur. In de selectie kijken ze naar je persoonlijkheid, je vaardigheden en motivatie, waarbij een assessment en praktijkcasussen na de eerste ronde onderdeel uitmaken van de procedure.

Hun mailadres: nieuwebaan@haagsebeek.nl.

Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Voor vragen: Menno Spaan, 06-11378399

Meer lezen over Haagse Beek of de vacature? Kijk dan hier:
https://haagsebeek.nl/wie-wij-zijn/nieuws/vacature-startend-adviseur