Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Stage: The Hague Academy for Local Governance

Bij The Hague Academy for Local Governance zijn ze momenteel op zoek naar twee stagiairs voor de periode tussen 18 augustus 2019 en 31 januari 2020. Zij zijn een jonge, internationale non-profit organisatie die praktijkgerichte trainingen ontwikkelt met als doel goed lokaal bestuur, publieke dienstverlening en sociaaleconomische ontwikkeling overal ter wereld te versterken.

Voornaamste taken van de stagiair(e) zijn het ondersteunen van de programmamanager bij het voorbereiden en uitvoeren van trainingen, het bijhouden van de (relatie)database en het ondersteunen van de office manager. Daarnaast zal er van de stagiair gevraagd worden om te ondersteunen bij communicatieactiviteiten, zoals de promotie van trainingen en het schrijven van content voor de website.

De stagiair(e) moet kunnen werken op WO/HBO niveau, een goede beheersing hebben van de Nederlandse en Engelse taal en één van de stageplekken is bestemd voor een kandidaat die ook de Franse taal goed beheerst. Verder moeten de stagiair(e)s beschikken over een flexibele instelling, goede communicatieve en sociale vaardigheden om te werken in een multiculturele setting en bewezen vaardigheden in organiseren en zelfstandig werken.

Solliciteren kan tot 30 mei door je CV en motivatiebrief naar marianna.tsirelson@thehagueacademy.com o.v.v. “stage 2e helft 2019” te mailen.

De gehele vacature is hieronder te vinden: