Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Stage: Centrale Eenheid Strategie bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Vanaf september zijn zij op zoek naar een stagiair(e) die ze verder helpt met (een van) onze kerntaken: verkenning, advisering, kennis coördinatie en strategische organisatieontwikkeling. Zij stellen het ontwikkelen en verdedigen van een eigen idee of opdracht zeer op prijs. Een voorbeeld van een opdracht voor komende stageperiode is meewerken aan een jaarlijkse omgevingsanalyse door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Dat wordt een verzameling van maatschappelijke ontwikkelingen en trends die op dit moment spelen en effect hebben op het werk in het domein van Justitie en Veiligheid, bijvoorbeeld op de terreinen van politie, reclassering en het gevangeniswezen. Het kan gaan om signalen en ontwikkelingen die gezien worden door professionals van JenV, maar het kan ook gaan om inzichten van wetenschappers, maar ook van trends die we waarnemen ‘op straat’ - en het duiden van de betekenis daarvan voor het ministerie.

Stageduur

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar gedurende zes maanden, met ingang van 1 september 2019.

Wat bieden zij jou?

Een unieke stage in een team met gedreven collega’s in een organisatie die midden in de maatschappij staat. Een dynamische werkomgeving en een kijkje achter de schermen in het JenVdomein. Ze begeleiden je bij het behalen van je leerdoelen en bieden je de mogelijkheid je stage te combineren met een afstudeeropdracht. Je ontvangt een stagevergoeding van bruto €604,- per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek.

Reageren

Je reactie ontvangen ze graag inclusief cv en motivatie via ces.stagiaires@minvenj.nl. Deadline hiervoor is 1 juli 2019. De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede helft van juli. Heb je vragen? Mail ze naar ces.stagiaires@minvenj.nl.

De complete vacature is hieronder te vinden: