Nieuwsnieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

Stage bij Cross Your Borders

Cross Your Borders is per direct op zoek naar nieuwe stagiaires. Ze zoeken iemand voor minimaal 1 dag per week gedurende een periode van minimaal 3 maanden. De stage kan op elk moment van het jaar starten en de stageduur kan in overleg worden bepaald.

Ze zoeken enthousiaste en initiatiefrijke stagiaires met een flexibele instelling. Ze werken immers door heel Nederland, waardoor je vroeg op moet en wat later thuis bent. Je moet het leuk vinden om met jongeren te werken en hen voor te lichten over de maatschappij en de wereld. Voorkennis over de thema’s en onderwerpen is niet vereist.

Als stagiair(e) maak je deel uit van een enthousiast team dat de projecten uitvoert op scholen. Je geeft voorlichting aan jongeren over mondiale problemen en het aandeel van Nederland hierin. Daarnaast ben je bezig met het coachen, begeleiden en aansturen van leerlingen en medestagiaires op project. Ook kun je eventueel de projectcoördinator assisteren en een eigen onderwijsproject coördineren.

Naast de projecten is er de mogelijkheid om te werken binnen één van onze teams, een onderzoek te doen of te werken aan een stageopdracht op academisch niveau. Flexibel thuiswerken is hierbij in overleg mogelijk.

Enkele voorbeelden van taken zijn:

  • Het updaten van lesmateriaal; het actualiseren van informatie over de economische situatie in ontwikkelingslanden.
  • Onderzoek doen, bijvoorbeeld; Wat zijn kritische succesfactoren bij het sluiten van strategische sponsor-samenwerkingsverbanden? Op welke manieren kan de organisatie efficiënter werken, bijvoorbeeld op het gebied van stagewerving?
  • Het ontwerpen en uitvoeren van intervisiebijeenkomsten; het leiden van een intervisie over veelvoorkomende problemen op projecten.WIL JE MEER WETEN?Neem dan snel contact op via stages@crossyourborders.nl of 06-43776363.

    Voor meer informatie klik hier.