Menu Sluiten

Huidig Bestuur

Dit collegejaar wordt Studievereniging BOW bestuurd door het XXVIIIe bestuur.

V.l.n.r Sthijn van Kampen, Jannes Vermeer, Maxime Bouten, Lisanne Bunte & Jort Verhoeven

XXVIIIe bestuur der Studievereniging BOW

Voorzitter: Maxime Bouten

Hoi allemaal! Mijn naam is Maxime Bouten, 22 jaar en ik ben derdejaars bestuurskundestudent. Oorspronkelijk kom ik uit het zonnige zuiden, welteverstaan Venlo. Maar ik woon al een paar jaar op kamers in het prachtige Nijmegen. Dit jaar heb ik de eer gekregen om de functie van voorzitter uit te oefenen binnen het XXVIIIe bestuur der Studievereniging BOW. Als voorzitter ben ik zowel intern verantwoordelijk voor een goede samenwerking tussen het bestuur, als extern verantwoordelijk voor het visitekaartje van Studievereniging BOW. Dus mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, spreek me dan gerust een keertje aan!
Of mail naar voorzitter@bow-nijmegen.nl

Secretaris: Jannes Vermeer

Hallo allemaal! Mijn naam is Jannes Vermeer. Ik vervul dit jaar de mooie taak van secretaris binnen het XXVIIIe bestuur der Studievereniging BOW. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de correspondentie van BOW, zowel binnen de vereniging als daarbuiten. Daarnaast beheer ik de administratie en notuleer ik tijdens vergaderingen, zoals de Algemene Ledenvergadering. Maar wie ben ik? Ik ben 20 jaar oud, geboren in ’s-Hertogenbosch en getogen in het pittoreske Haaren, Noord-Brabant. Tegenwoordig heb ik echter mijn plekje gevonden aan de mooie stad aan de Waal. Ik zit in het derde jaar van de bachelor bestuurskunde en ik hou van vexillologie, whisky en een biertje op z’n tijd. Ik hoop dat jullie altijd op mij af zullen stappen als jullie leuke ideeën hebben voor BOW!

Penningmeester: Lisanne Bunte

Mijn naam is Lisanne Bunte en ik ben dit jaar de penningmeester van Studievereniging BOW. Ik ben 20 jaar, kom uit Hengelo en zit nu in het derde jaar van onze opleiding. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen de vereniging. Ik houd me onder andere bezig met de boekhouding en sta in contact met de commissiepenningmeesters. BOW is een ontzettend veelzijdige vereniging, wat goed is terug te zien aan onze activiteiten, commissies en leden. Dit maakt BOW tot de mooie en gezellige vereniging waar ik mij dit jaar met veel plezier en enthousiasme voor inzet!

Commissaris Externe Betrekkingen: Sthijn van Kampen

Hoi! Mijn naam is Sthijn van Kampen. Ik ben derdejaars student bestuurskunde en bestuurslid van Studievereniging BOW. Mijn functie is Commissaris Externe Betrekkingen. Dit houdt in dat ik bezig ben met sponsoring en de contacten met andere organisaties onderhoud. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de promotie van alle activiteiten die BOW organiseert. Kom een keer langs op de BOW-kamer of spreek mij / een van ons aan!

Commissaris Interne Betrekkingen: Jort Verhoeven

Mijn naam is Jort Verhoeven, ik ben 20 jaar oud en kom uit het altijd zonnige Overloon. Tegenwoordig woon ik in Nijmegen, waar ik vierdejaars student ben en klaar ben met de bachelor Bestuurskunde. Ik ben al sinds het begin van mijn studietijd actief bij BOW en heb dit jaar de eer om Commissaris Interne Betrekkingen te zijn. Als Commissaris Interne Betrekkingen houd ik me bezig met de commissies van onze vereniging. De leden van BOW organiseren namelijk veel moois en ik zit daar middenin. Ik ben regelmatig op de BOW-kamer te vinden en neem ook op zijn tijd een kijkje in de Malle Babbe, onze stamkroeg. Voor vragen en opmerkingen sta ik altijd open, dus spreek me vooral aan!