Huidig Bestuur

Dit collegejaar wordt Studievereniging BOW bestuurd door het XXVIIe bestuur.

V.l.n.r Jelle Lammers, Tosca Valkenburg, Wieke Berger, Elle Sleddens en Jort Kamphuis

 

Wieke Berger - Voorzitter

Wieke Berger is derdejaars bachelorstudent en voorzitter van Studievereniging BOW. Oorspronkelijk komt zij uit Warnsveld, maar zij woont al geruime tijd in Nijmegen. Als voorzitter is Wieke het gezicht van de vereniging en onderhoudt zij namens de vereniging de contacten. Ook neemt zij deel aan verschillende overlegorganen, zowel landelijk alsook binnen de universiteit, om de belangen van Studievereniging BOW te behartigen. Binnen het bestuur zorgt de voorzitter ervoor dat het bestuur goed functioneert en leidt zij de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen.

Mail: voorzitter@bow-nijmegen.nl


Jelle Lammers - Secretaris

Jelle Lammers is derdejaars bestuurskundestudent. Hij woont in Nijmegen, maar is afkomstig uit de Achterhoek (Megchelen). Daarnaast is hij dit studiejaar de secretaris van BOW. De secretaris is primair verantwoordelijk voor de communicatie, ledenadministratie en natuurlijk het notuleren bij o.a. ALV's. De meeste e-mails die vanuit BOW worden verstuurd, zijn dan ook afkomstig van Jelle. Natuurlijk is hij als bestuurslid ook aanwezig op bijna alle activiteiten van BOW. Dit jaar zal Jelle zich met veel enthousiasme inzetten voor Studievereniging BOW. Hij staat altijd open voor een goed gesprek en ik bereikbaar voor vragen over BOW of iets anders.

Mail: secretaris@bow-nijmegen.nl


Jort Kamphuis - Penningmeester

Jort Kamphuis komt uit Winsum, een dorpje ten noorden van Groningen. Hij zit dit jaar in het tweede jaar van de studie. Hij speelt korfbal, is vaak met vrienden en hij is altijd in voor een drankje of een leuke avond in de Malle Babbe. Verder houdt hij de financiën van BOW goed in de gaten, zodat het geld aan de juiste dingen wordt uitgegeven. Zo regelt hij bijvoorbeeld ook de afschrijvingen aan het eind van elke maand. Tot slot vertegenwoordigt Jort BOW bij de SVM (samenwerkende verenigingen der Managementwetenschappen), waarin hij de functie van voorzitter heeft. 

Mail: penningmeester@bow-nijmegen.nl


Tosca Valkenburg - Commissaris Externe Betrekkingen

 

Tosca is derdejaars bestuurskundestudent en komt uit het mooie Gelderland, namelijk uit Bemmel. Ondanks dat Bemmel heel erg dicht bij Nijmegen is, is zij sinds haar eerste jaar alleen nog maar in Nijmegen te vinden. Ze vind het gezellig om met vrienden te zijn en is dan ook vaak in de stad te vinden. Daarnaast werkt zij bij het Klantcontactcentrum van het Radboudumc. Maar met name is zij natuurlijk heel erg actief bij Studievereniging BOW. Dit jaar is zij als Commissaris Externe Betrekkingen bij BOW verantwoordelijk voor de sponsorwerving en voor de promotie binnen en buiten de vereniging. Verder ondersteunt zij de inhousedagcommissie, die zich bezighoudt met het organiseren van inhousedagen bij verschillende interessante organisaties. En tot slot maak zij dit jaar voor haar tweede jaar deel uit van de Opleidingscommissie van Bestuurskunde. Dit jaar doe zij dit als schaduwlid vanuit Studievereniging BOW.

Mail: extern@bow-nijmegen.nl


Elle Sleddens - Commissaris Interne Betrekkingen

Elle vertegenwoordigt het zuiden in dit bestuur. Ze is derdejaars student en dit jaar commissaris interne betrekkingen bij BOW. Als echte Brabander heeft ze het naast haar bestuurstaken en studie vooral druk met gezellig praten en bier drinken. Vind je haar niet in de stad, dan is ze waarschijnlijk in de BOW-kamer.
Als commissaris interne betrekkingen stuurt Elle de commissies van BOW aan. Ze is verantwoordelijk voor alle activiteiten en producten die de commissies op poten zetten en vormt de “linking pin” tussen commissies en het bestuur.

Mail: intern@bow-nijmegen.nl