nieuws & stagesVacatures voor stages en traineeships

DataTalent

Graag stel ik de organisatie DataTalent aan jullie voor. Wij zijn een jong, snel groeiend traineeshipbureau dat zich richt op net afgestudeerde, analytische en ambitieuze Young Professionals.

We zoeken doorlopend afgestudeerde HBO/WO talenten, leiden hen op binnen het Traineeship Datagedreven Werken en vinden passende werkplekken bij overheidsorganisaties. Onze trainees kunnen worden ingezet op het gebied van Datagedreven Werken, Functioneel Databeheer en GEO informatie binnen de Publieke sector.

Omdat het aantal opdrachten dat wij binnenkrijgen groeit, zijn wij hard opzoek naar nieuwe talenten die zich (nu of in de nabije toekomst) in willen zetten als Trainee Datagedreven Werken bij DataTalent. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie leden de competenties en vaardigheden bezitten die wij zoeken in een trainee. Wij zijn daarom benieuwd of jullie met ons mee willen denken over manieren waarop wij DataTalent onder de aandacht kunnen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een publicatie in jullie tijdschrift, een eventuele banenmarkt die jullie organiseren, of wellicht hebben jullie nog andere ideeën. Wij zijn uiteraard ook bereid om te praten over manieren waarop wij jullie tegemoet kunnen komen in ruil voor jullie diensten.