Disclaimer: bij registratie voor dit evenement zal je naam worden geplaatst in de deelnemerslijst die op deze pagina zichtbaar is voor BOW-leden met een BOW-account.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

(Pre-)master activiteit: Pubquiz

29 november om 19:30 t/m 22:30

Currently Registered

Tijs Wagenaar Jordy Broekmeulen Hessel Maris Tymen Van Vooren Joost Oudesluijs Thijs Maters Yvette Koeleman Renske Kuin Bregje De Regt Dagmar De wilde Max Bakker Marijke Berendijk Buse Avşar Nandi Van Voorst Fieke Bijlenga
Aan-Age Dijkstra Niek van Ansem Jeroen Haagsman Gijs Huitink Jamie Bongers Eva Stolk Marjos Nijboer Breg Lodder Koen Heijndijk Renee Kern Jason David Tristan van Rijck Dirk Reurslag Wouter Janssen

Aanmeldingen zijn gesloten voor dit event

Beste pre-master en masterstudenten,
 
Het Pre-master en Master-etentje vond alweer enige tijd geleden plaats. Daarom wordt het weer eens tijd voor een activiteit speciaal voor jullie!
Op donderdag 29 november is er een pubquiz. Wil jij ook die algemene kennis weer eens opfrissen? Meld je dan aan via de BOW-site! Jullie zijn vanaf 19.30 uur welkom bij Riley’s Pub! Om 20.00 uur barst de strijd los en komen we er achter wie de slimste zijn.
 
De deelnamekosten zijn maar €1,00 p.p., inclusief een welkomstSHOTJE! De pubquiz zelf duurt tot ongeveer 22.30 uur. Naderhand is er nog de mogelijkheid om te blijven borrelen!
 
Wij zien jullie graag de 29ste!
 
Groetjes,
 
De (Pre-)Mastercommissie
 

Gegevens

Datum:
29 november
Tijd:
19:30 t/m 22:30